Unió Ciclista VilanovaEl proper 13 de maig es celebrarà la 6a Clàssica Isaac Galvez per a la categoria sub 23, elit i masters 30 dins del calendari de les Grans Clàssiques. La sortida serà a les 15:30 i les inscripcions a les 14:15. Us hi es esperem!


Cursa Isaac Galvez

Aquest dissabte es va disputar la Cursa Isaac Gálvez per a infantils i cadets al circuit del Cavigel (Carrer del Bages) sobre un circuit d’1,3 km. de llargada.

Els primers en correr van ser els cadets. Van tenir de fer 35 voltes al voltant del circuit i amb sprint bonificable cada 7 voltes. Al principi van haver molts intents d’escapada de tots els equips però tots els neutralitzaven fins que els corredors de l’UC Vilanova Pau Miquel i Marc Brustenga juntament amb Raul Rota, del CC Ca N’anglada, se’n van i arriben a la meta, i també lluiten per la victoria. Finalment, l’equip local, s’ha endut un doblet, 1r Marc Brustenga i 2n Pau Miquel, mentres que Raul Rota ha acabat 3r. Destacar la cursa de tots els participants. Per equips el guanyador ha sigut l’UC Vilanova

Després, ha sigut el torn de les categories més petites, de benjamins fins a infantils. Primer, han corregut els benjamins fent un total de 2 voltes i al guanyador ha sigut el corredor del CC Ca n’Anglada Aitor Rueda, seguit de Joel Munté (Penya Ciclista Mont-roig) i Leo Ucher (CC Sant Boi). A continuació, van córrer els principiants donant 4 voltes al circuit i el guanyador ha sigut Sergi Monserrate (CC Ca n’Anglada), 2n Joan Banlles (Team Terres de l’Ebre) i 3r Sergio Ortega (Associació Ciclista Vila-Seca). La penúltima cursa del dia era la dels alevins, que feien 8 voltes i ha guanyat Oriol Alcaraz (CC Ca n’Anglada), 2n Axier Casado (CC Ca n’Anglada) i 3r Sergi Darder (CC Sant Boi). I l’última cursa disputada ha sigut d’infantils, en una cursa de 15 voltes i que ha transcorregut molt ràpid, amb Alvaro Robles (CC Ca n’Anglada) com a guanyador, seguit de Pol Jaime (Jodofi Supermercats) i Juanjo Rosal (UC Les Franqueses).

Felicitats a tots per la vostra participació!

CLASSIFICACIÓ CADETS

CLASSIFICACIÓ INFANTILS

IMG-20150929-WA0000       IMG-20150927-WA0004

COMPARTIR :