Unió Ciclista VilanovaEl proper 13 de maig es celebrarà la 6a Clàssica Isaac Galvez per a la categoria sub 23, elit i masters 30 dins del calendari de les Grans Clàssiques. La sortida serà a les 15:30 i les inscripcions a les 14:15. Us hi es esperem!


Trofeu Inauguració (1a Copa Catalana)

El diumenge 28 de febrer es va disputar la primera cursa puntuable per a la Copa Catalana Cadet a Santa Eulalia de Ronçana sobre un recorregut de 50 kms.marcat per doble pas a l’alt de Sant Feliu de Codines.

La cursa desde l’inici va ser molt dura i ja el primer pas per l’Alt de Sant Feliu de Codines es va fer una selecció del grup principal que es va accentuar encara més a la segona volta al circuit. Finalment, Pau Miquel va acabar 2n darrere del francés Gabriel Roger, i Arnau Fonollosa en 9a posició. Els altres corredors també van fer una bona cursa i van completar amb les següents posicions: Pol Jaime 22è, Juanjo Rosal 24è, Genís Escoté 25è i Aleix Verge 48è. També, Pau Miquel va ser segon a la muntanya i es va col·locar líder de la Copa Catalana

vng - 2 vng - 1

COMPARTIR :